Lepa Brena se pojavila prošle nedjelje na otvaranju restorana Filipa i Aleksandre Živojinović i bez blama ispričala da nije vrsna domaćica.
– Priznajem da sam veoma loša kuharica, Boban mnogo bolje kuha od mene. On ima jedan prefinjeni ukus, veoma dobar i kvalitetan, zato što su Bobini roditelji držali restoran, te je on odrastao na teniskim terenima pored restorana. Ima tu priču koja je mnogo dugotrajnija od mene. Nikada se nisam isticala, niti sam voljela. Mama me je naučila da kuham, to je bilo kao nešto obavezno. Kao mali smo mjesili hljeb i sve što se od tog tijesta može napraviti. Takođe naučila sam da vezem, pletem, šijem, krečim. Išli smo na selo kod familije da beremo jagode, tresemo kruške, a onda smo učili kako se prave džemovi, zimnica… Sve smo to morali da znamo. Međutim, znate šta, sve sam to naučila, ali sve što mogu da platim to ne želim da radim. Volim lijepo postavljen sto i da mi neko napravi i donese. Dok sam živa to ću uvijek imati da platim. Mislim da postoje mnogo bolje domaćice nego što sam ja. Bolje da zaposlim neku lijepu kuharicu da mi kuha nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata i onda ćao prijatno – izjavila je Brena za Blic, a na pitanje da li se poslije ovog priznanja plaši osude, pjevačica je odgovorila:
– Ne znam, ne treba da bude da sam najbolja i da sve radim perfektno. Mada sam kao tinejdžerka počela da šijem, jer je moja majka bila profesionalna krojačica. Počela sam da se bavim tim, voljela sam to da radim. Život me je odvukao u drugu stranu i mislim da treba da budem posvećenija svom poslu i nečemu što volim. Na primjer, znam i da krečim, a ne znači da to treba da radim. Pravila sam jednom ajvar u dvorištu, ali neću nikada više, mnogo je naporno. Isto savjetujem Aleksandri da se ne bakće oko kuhanja, već da vodi računa o djetetu, godine prođu, a uspomene koje stvorite tokom odrastanja djeteta ostaju zauvijek – zaključila je pjevačica.